Om BrandBiz

BrandBiz utvecklar i grunden varumärken genom smart strategi, effektiv marknadskommunikation och kreativ design. Den starkaste utvecklingen sker inom digitala kanaler men det är den integrerade kommunikationen som ger bäst effekt. BrandBiz analyserar förutsättningarna och skapar rätt strategi,  en bra kommunikativ plattform och kreativa idéer. Ska vi finnas med på Instagram? Är dagspressannonser något för oss? Borde vi dekorera våra bilar? Säljer vi mer genom banners? Hur långt är ett snöre? Allt beror på och i analysen kan man börja hitta svaret.

web9 moln Om BrandBiz

- övergripande rådgivning i varumärkesstrategi
- idé- och konceptutveckling
- marknadskommunikation, reklam

- strategi för digitala kanaler, sociala medier, egen web mm.

- grafisk identitet, logotyp mm

-public relations, kontakter med media, produktplacering

- kommunikation av finansiell information, årsredovisningar, finansiella prospekt

BrandBiz startades 2003 av Henrik Hydén, civilekonom, som idag har ca 20 års erfarenhet i reklambranschen i Östergötland och Stockholm. Bland uppdragsgivarna under åren finns bl a Länsstyrelsen i Östergötland, Villaägarnas Riksförbund, Glitter, Upplev Norrköping, Marknadsföringsbolaget Nya Norrköping, MABS, Lantmännen, Österströms Rederi, Östgötateatern, Studiefrämjandet mfl mfl. En bred mix av företag och organisationer inom både B2B och B2C med andra ord.

Henrik Hyden konsult Om BrandBiz

Med över 20 års erfarenhet av strategiarbete och projektledning inom marknadsföring och marknadskommunikation finns en bred kompetens på området. För företag och organisationer som har en lucka att fylla tillfälligt så kan BrandBiz / Henrik Hydén ta interimsuppdrag på heltid eller deltid. Flexibilitet, kreativitet, lyhördhet, nyfikenhet och professionalitet är ledorden!

 

 

 7def5zc7qcr Om BrandBiz