Om BrandBiz

BrandBiz utvecklar varumärken genom smart strategi och effektiv kommunikation. Den starkaste utvecklingen sker inom digitala kanaler men det är den integrerade kommunikationen som ger bäst effekt. BrandBiz analyserar förutsättningarna och skapar rätt strategi,  en bra kommunikativ plattform och kreativa idéer.

web9 moln Om BrandBiz– övergripande rådgivning i varumärkesstrategi

– rådgivning kommunikationsstrategi

– idé- och konceptutveckling
– marknadskommunikation, reklam

-public relations, kontakter med media, produktplacering

– strategi för digitala kanaler, sociala medier, egen web mm.

– grafisk identitet, logotyp mm

– kommunikation av finansiell information, årsredovisningar, finansiella prospekt

BrandBiz startades 2003 av Henrik Hydén, civilekonom, som idag har ca 20 års erfarenhet i reklambranschen i Östergötland och Stockholm. Bland uppdragsgivarna under åren finns bl a Länsstyrelsen i Östergötland, Villaägarnas Riksförbund, Glitter, Upplev Norrköping, Marknadsföringsbolaget Nya Norrköping, MABS, Lantmännen, Österströms Rederi, Östgötateatern, Studiefrämjandet mfl mfl. En bred mix av företag och organisationer inom både B2B och B2C med andra ord.

Henrik Hyden konsult Om BrandBiz

Med över 20 års erfarenhet av strategiarbete och projektledning inom marknadsföring och marknadskommunikation finns en bred kompetens på området. För företag och organisationer som har en lucka att fylla tillfälligt så kan Henrik Hydén ta interimsuppdrag på heltid eller deltid. Flexibilitet, kreativitet, lyhördhet, nyfikenhet och professionalitet är ledorden!

 

 

 7def5zc7qcr Om BrandBiz